L’ajuntament d’Alzira reforçarà lús de l’ecoparc amb més informació

L’Ajuntament d’Alzira recorda a la ciutadania que compten amb un ecoparc on dipositar les deixalles per tal d’evitar abandonar-les en la via pública. Així ho ha explicat Fernando Pascual després que s’haja estés entre la ciutadania el rumor incert que hi ha límits per dipositar a l’ecoparc tots aquells objectes o materials dels que volen desfer-se.

Per això el regidor ha realitzat una visita a les instal·lacions de l’ecoparc, on ha mantingut un intercanvi d’impressions amb Enrique Calatayud, responsable de la Xarxa d’Ecoparcs. Després de l’encontre Fernando Pascual s’ha compromés a encetar una campanya informativa dirigint-se als comerços i empreses per tal de deixar-los ben detallat qui és i quin no, l’ús que poden fer de l’ecoparc.

I és que en la conversa mantinguda amb el responsable de la Xarxa s’ha pogut esbrinar que el malentés prové de l’ús que intenten fer de l’ecoparc alguns comerços i empreses que sí tenen una restricció: han de fer ús de les empreses gestores de voluminosos per tal de desfer-se dels residus industrials que produeixen.

Categories Ciutat

Deixa un comentari