L’Ajuntament d’Alzira regularà també els aires condicionats als espais municipals com a mesura d’estalvi energètic

Tot preparat perquè demà es posen en marxa les mesures d’estalvi energètic als edificis públics i privats. A banda de les mesures anunciades ahir per l’Ajuntament d’Alzira, també es posaran mesures en marxa per tal de controlar la temperatura a l’interior dels edificis municipals.
Tal i com indica la normativa, s’hauran de reprogramar els aires condicionats per tal que les oficines públiques hauran de mantindre la temperatura per davall dels 27 graus amb aire condicionat i no superior als 19 si s’utilitza la calefacció. Tal i com explica el regidor de funció pública, s’enviarà un recordatori a tots els departaments municipals que compten amb sistemes de refrigeració i calefacció perquè s’aplique la norma, al temps que es van a controlar el termòstat dels aparells.
A banda d’esta mesura pel que fa al condicionament dels edificis, tal i com els contarem ahir, l’Ajuntament aplica altres mesures incloses al implantat en 2015 el Pla Municipal d’Eficiència Energètica A les dependències municipals els llums s’apaguen a les 22 h, amb una revisió diària de tots els departaments per poder dur-se a terme. També estan instal•lats sensors de moviment per activar les llums als halls de cadascuna de les plantes, fent possible un major estalvi. A les instal•lacions esportives que no s’utilitzen a partir de les 22 h els llums estaran apagats, així com la desconexxió de la llum de la façana de l’Ajuntament.

Deixa un comentari