L’Ajuntament d’Alzira repartix 100 mil euros entre 13 entitats socials

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat les ajudes a entitats socials per a l’any 2021. A través de la Regidoria de Serveis Socials, s’ha concedit un total de 100.000€, repartits entre 13 col·lectius municipals que treballen per a diferents fins socials.

Estes ajudes permeten potenciar l’activitat d’estes entitats que treballen amb els col·lectius menys afavorits, com són persones amb diversitat funcional o amb malalties greus, col·lectius de risc i entitats relacionades amb la vertebració social del municipi.

Entre les 13 entitats que enguany es beneficiaran d’estes ajudes hi han entitats de diferent naturalesa com ADAFIR (Associació d’afectats de Fibromialgia de la Ribera), L’Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama d’Alzira (DACMA), per una banda; d’altra banda ADISPAC, AFARADEM o La Nostra Veu que treballen en l’àmbit de la diversitat funcional i la salut mental; o altres entitats com la UGT, l’Associació Tyrius de mestresses de casa i consumidores, l’Associació de famílies acollidores de la Comunitat Valenciana o l’Associació de pensionistes i tercera edat “El Xúquer”.

El pagament de l’ajuda a les diferents entitats haurà d’efectuar-se abans del 15 de novembre de 2021.

Deixa un comentari