L’Ajuntament d’Alzira s’adherix a la petició del Col·legi d’Advocats perquè torne el jutjat penal a la ciutat

El degà del Col·legi, Agustí Ferrer, va expressar ahir, en el plenari del mes d’octubre, la saturació que patix el partit judicial d’Alzira i la impossibilitat actual de complir amb els aforaments requerits per Sanitat.

El consistori dona, així, suport a la demanda que ja feren el senador Fernando de la Rosa i el PP per tal que la ciutadania d’Alzira i la comarca pogueren recuperar este servei. També, com va recordar ahir Agustí Ferrer, la petició del jutjat penal compta amb l’adhesió de nombrosos municipis i organismes perquè es tracta d’una mesura, al seu parer, necessària per apropar la justícia a la ciutadania i garantir la seguretat del personal i dels usuaris.

Tots els grups municipals van votar a favor d’esta moció i també de la presentada ahir pel PP d’Alzira per la millora del Registre Civil. José Andrés Hernández, el portaveu del PP, va insistir a l’alcalde en la urgència de posar en marxa la Ciutat de la Justícia a Alzira i va assenyalar els problemes que existeixen actualment, com les cues que es formen al carrer i la bretxa digital, ja que moltes persones no poden accedir als processos telemàtics.
Escoltem el degà del Col·legi d’Advocats, Agustí Ferrer, i el portaveu del PP, José Andrés Hernández, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-29-d-octubre-2020_md_58736289_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari