fbpx

L’Ajuntament d’Alzira signa a Hèlsinki un compromís d’adhesió i es convertix en membre de l’Aliança Europea per a la Formació de Aprenents

Compartix la notícia

La Comissió Europea incorpora l’Ajuntament d’Alzira com nou membre de l’Aliança Europea per a la Formació de Aprenents en un esdeveniment de benvinguda per a nous socis que se celebra a  a Finlàndia. La signatura d’este acord permetrà a l’Ajuntament d’Alzira trobar socis per compartir experiències i aprendre de bones pràctiques, però també servirà per promocionar esdeveniments, desenvolupar noves idees i tindre  accés a les últimes notícies i eines sobre la formació d’aturats.

La Cap del Servei de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus, Carmen Herrero, ha signat el compromís d’adhesió en representació de l’Ajuntament d’Alzira en un acte protocol·lari que tingué  lloc ahir de vesprada  a Hèlsinki. Cal destacar que l’aliança està formada a tot Europa per un total de 300 organitzacions, sent l’Ajuntament d’Alzira l’únic representant de l’administració local entre els 25 membres espanyols que formen part de la mateixa.

Segons l’alcalde d’Alzira i regidor d’ocupació, Diego Gómez, això suposa un reconeixement a la tasca que s’ha realitzat en els últims anys des de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira (IDEA), tant en l’àmbit de la formació de desocupats com en el de les mobilitats internacionals.

Amb la signatura d’este conveni l’Ajuntament disposarà de les millors eines europees en matèria de formació, però també comptarà  amb una ferramenta molt útil per lluitar contra la desocupació de la gent jove.


      Alzira Ràdio Serveis Informatius 16-10-2019

Alzira s’incorpora com a nou membre de la Comissió Europea per a la formació d’aprenentes

La Comissió Europea ha reconegut a l’Ajuntament, mitjançant IDEA Alzira com a nou membre de l’Aliança Europea per a la Formació d’Aprenentes , en un esdeveniment de benvinguda per a nous socis a Finlàndia. Esta aliança està formada per un total de 300 organitzacions de tota Europa, entre les quals som l'unica administració local entre els 25 membres espanyols.

Publiée par Ajuntament d'Alzira sur Mercredi 16 octobre 2019


 

Compartix la notícia

Deixa un comentari