L’Ajuntament d’Alzira sol.licitarà a la Conselleria de Sanitat ampliar el parking de l’Hospital de la Ribera

L’Ajuntament d’Alzira demanarà una reunió amb la Conselleria de Sanitat per a sol.licitar l’ampliació del parking de l’Hospital. L’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés, es van reunir ahir amb representants de les treballadores i treballadors de l’Hospital de la Ribera per tractar qüestions de mobilitat, aparcament i infraestructures que afecten tant al personal com als usuaris del centre.

Actualment existeix la possibilitat d’ampliar l’aparcament de l’Hospital de la Ribera en aproxidament unes 90 places. Seria mitjançant un terreny propietat de la Diputació, la cessió de la qual finalitza al gener de 2022. Si bé esta ampliació no és competència municipal, Gómez va manifestar al Comité d’Empresa de l’Hospital la decisió de reunir-se amb la Conselleria de Sanitat per a traslladar els problemes actualment existents i demanar inversió. L’alcalde reconeix que, a hores d’ara, l’Hospital necessita d’una ampliació urgent de les infraestructures.

També el Comité d’Empresa de l’Hospital demanarà una reunió amb la Secretaria autonómica d’Eficiencia y Tecnologia Sanitària, Concha Andrés.

Deixa un comentari