L’Ajuntament d’Alzira subvenciona les empreses perquè contracten persones formades a IDEA

IDEA Alzira aposta per la contractació del seu alumnat a través de Formaplus. Este programa municipal incentiva la contractació de l’alumnat dels cursos promoguts per l’Ajuntament d’Alzira durant els 12 mesos següents a la finalització de l’acció formativa. Les empreses poden presentar les seues sol·licituds fins al 31 de març.

L’ajuda s’atorga a les empreses per a l’alumnat que haja realitzat la seua acció formativa entre el 16 de novembre de 2021 i el 30 de novembre de 2022. Com que es tracta d’un programa de fons municipals, la forma de pagament és a través d’una targeta d’Alzira que podrà utilitzar-se als comerços adherits. L’objectiu és apostar per la contractació al mateix temps que s’incentiva el comerç local.

A major duració del contracte, major quantia té l’ajuda. Per a la contractació temporal d’almenys un mes, 300€; tres mesos, 450€; contractes indefinits inferiors a 6 mesos, 450€; de 6 a 9 mesos, 900€, i superior a 9 mesos, 1.350€. Per a la conversió de contractes temporals a indefinits, s’atorguen 1.800€, i finalment la contractació indefinida inicial té una ajuda de 2.000€. Les quantitats varien per a les contractacions efectuades abans de la reforma laboral. Les bases estan disponibles al web d’IDEA.

Deixa un comentari