L’Ajuntament d’Alzira subvencionarà l’esport femení
L'import de l'ajuda serà d'un total de 10.000 euros

L’Ajuntament d’Alzira atorgarà subvencions per un import de 10.000 euros a l’esport femení per a enguany. D’estes ajudes, poden beneficiar-se les associacions, clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat i, per a acollir-se a elles, caldrà presentar-les en el Registre General de l’Ajuntament d’Alzira, o per qualsevol dels mitjans establits en la Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

En este sentit, el regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que és una aportació més per tal de fomentar i contribuir a la pràctica de l’esport de les xiques i dones alzirenyes per possibilitar els esdeveniments i actuacions que difonen l’esport femení; la investigació i estudis; producció de material audiovisual; publicacions electròniques; projectes innovadors; així com compra de material esportiu.

Per a obtindre més informació cal conéixer amb més profunditat la convocatòria, que es pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira, www.alzira.es.

Deixa un comentari