fbpx

L’Ajuntament d’Alzira suspén les festes patronals de Sant BernatÀudio 

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira anuncia hui la suspensió pel coronavirus de les festes patronals en honor de Sant Bernat, que estaven programades del 17 al 25 de juliol.
Es tracta d’unes festes multitudinàries, amb concentracions nombroses al recinte firal i el camp d’esports Venècia. Ara per ara, les recomanacions sanitàries són clares al respecte i desaconsellen totalment este tipus d’esdeveniment, a més no podem assegurar que la pandèmia estiga controlada en eixes dates, cosa que no permetria que se celebrara.
La programació de concerts per a les festes ja estava tancada amb actuacions previstes de La Oreja de Van Gogh, Ketama, La Fúmiga, Lágrimas de Sangre, Las Orestas: La Tribu, Orquesta Prometida, La Bestia, festival de DJ locals, tribut a Sabina, Limbottheque i una nit de rock amb col·laboració de l’Associació Cultural “A Kasa no” i altres espectacles. Enguany s’havia apostat pels grups i artistes locals i, a més, estava previst recuperar un gran castell de focs artificials, a càrrec de Pirotècnia Crespo, la vespra de Sant Bernat i altres actuacions infantils.
Des de la Regidoria de Festes s’ha contactat amb tots els grups per a anunciar la suspensió, seguint els criteris de responsabilitat, tant per a la nostra ciutadania com per als mateixos artistes. Així mateix, el regidor de Festes, Xavi Pérez, ha comunicat als portaveus de l’Equip de Govern i de l’oposició esta dolorosa decisió.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-23-d-039-abril-2020_md_50350722_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari