L’Ajuntament d’Alzira tanca l’accés al pou

El Partit Popular d’Alzira va demanar que es tapie una porta amb accés amb un pou sense tancar, de propietat municipal i situat a la zona de la Muntanyeta que, segons expliquen, suposa un greu perill per la possibilitat que algun xiquet caiga.

Esta problemàtica s’ha plantejat després que els veïns de la zona alertaren de la insalubritat de la parcel·la, plena de matorrals pel perill d’incendi així com del pou obert de considerables dimensions en un espai on els xiquets juguen considerablement i al qual accedeixen per l’obertura d’una porta.

En la parcel·la s’hi troben també unes construccions en perill de esfondrament i un pou pel qual pot caure una persona. A més, afegeixen des del PP, que la porta que dóna accés està trencada.

Per això els populars demanen a l’equip de govern que done exemple i no permeta que una parcel·la municipal, pràcticament dins el casc urbà, es trobe en un estat tan lamentable a la vegada que perillós. Exigeixen per tant, una solució immediata al problema pel risc per a les persones així com un major interés per la conservació dels béns públics.

Des de l’equip de govern han agraït al Partit Popular que haja alertat d’esta situació i han tancat ja l’accés al pou amb el fi d’evitar que es puga produir cap tipus de risc.

 

Imatges Riberaexpress 

Deixa un comentari