L’Ajuntament destina 100.000 € a entitats socials

L’Ajuntament d’Alzira ha encetat el procés per a la concessió de les subvencions a les entitats socials municipals. Estes subvencions municipals s’atorgen per a donar suport als programes d’acció social que duen a terme les associacions sense ànim de lucre de la nostra ciutat.

L’objectiu és enfortir el teixit associatiu compromès amb el manteniment de serveis i programes d’àmbit social i potenciar la xarxa de recursos assistencials. Les associacions alzirenyes de caire social tenen fins el pròxim 18 de maig per a presentar els seus projectes.
En concret, accedixen a estes ajudes aquelles entitats que presenten projectes relacionats amb diversos sectors de la població: persones amb diversitat funcional, tant física, psíquica com sensorial, persones majors i en situació de dependència, col·lectius de risc i amb problemes d’exclusió, organitzacions i col·lectius d’interés social relacionades amb la vertebració social del municipi i entitats vinculades a l’atenció de sector de poblacions vulnerables. La regidora de polítiques inclusives, Marina Mir, animava les associacions a presentar els seus projectes, en uns moments tan complicats com els viscuts arran la pandèmia.

L’Ajuntament d’Alzira destinarà 100.000 euros a sufragar estos projectes. Les entitats demandants d’estes subvencions han de tindre implantació a Alzira almenys en els 4 anys previs, i en qualsevol cas, les associacions han d’estar registrades i reconegudes oficialment.

Deixa un comentari