L’Ajuntament donarà llibres als centres educatius

Al llarg d’estos dies, els llibres van a ser protagonistas de diverses iniciatives. L’Ajuntament d’Alzira, a través del Serval, ha iniciat la tercera campanya de donació de llibres als centres educatius locals en este curs. De fet, el regidor de Cultura, Alfred Aranda i els professionals del Serval han visitat el CEIP Gloria Fuertes i l’IES Rei En Jaume I, on han fet entrega d’estos materials didàctics que els equips directius han rebut amb els braços oberts.

Tots els centres escolars del municipi rebran el llibre Almansa 1707,después de la batalla de Joan Francesc Mira, un CD del Cantoral del Monestir de Santa Maria de la Murta, de Lucentum XVI i el llibre Riberencs d’Aurelià J. Lairón.
A més, també s’obsequia els centres de primària, el Carmen Picó i l’associació La Nostra Veu rebran exemplars de diverses obres infantils. En el cas dels centres de secundària, la Regidora de Cultura regalarà diverses obres guanyadores dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.
Esta campanya de donació és el preludi de tot un seguit d’activitats per a commemorar el dia del llibre, el pròxim 23 d’abril com és la presentació de les obres guanyadores dels últims Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Deixa un comentari