L’Ajuntament enceta les reunions amb els mercaders de la Vila per a decidir el futur del Mercat

Esta setmana ja s’han encetat les primeres reunions sobre el futur del Mercat de la Vila. Una primer encontre entre tècnics, regidor i comerciants actuals per a complir el compromís municipal de no tancar el mercat i estudiar altres models de mercat. En esta primera reunió, s’ha posat damunt la taula el reglament actual del mercat de la vila i també el plec de condicions.

Recordem que l’actual adjudicació acaba el 26 de desembre i s’haurà d’enllestir un nou plec de condicions, un document en que es posen les condicions per accedir a una parada al mercat i que definiran el futur d’este espai. Ara els botiguers estudiaran ambdós documents i presentaran propostes. El regidor responsable, Fernando Pascual, explicava ahir al programa Comtat i debatut que no hi ha res decidit, el nou model està per decidir i es farà amb la participació dels comerciants. Fernando Pascual.

Tal i com va acordar al plenari, el Mercat de la Vila no es tancarà, els comerciants actuals continuaran tot i que s’acabe la concessió mentre es publica un nou plec de condicions per a adjudicar les parades.

Deixa un comentari