fbpx

L’Ajuntament pagarà la trituració de les restes de podes dels camps pròxims a la Murta

Compartix la notícia

La trituració de les restes de poda de les parcel·les agrícoles pròximes a la Murta anirà a càrrec de l’Ajuntament d’Alzira. Els propietaris que ho sol·liciten podran beneficiar-se, per ordre d’inscripció i fins a arribar al límit pressupostari assignat, d’este programa gratuït. L’objectiu de la campanya és reduir el risc d’incendis forestals que es provoquen en algunes ocasions per la crema del ramatge.

El programa de trituració va dirigit als propietaris de les parcel·les agrícoles incloses en una franja perimetral de 500 metres d’amplària al voltant del Paratge Natural de la Murta. El treball consistix en la trituració de les restes vegetals que es generen del manteniment de l’arbratge. El material resultant es deixarà a disposició del llaurador perquè puga incorporar-lo al sòl o, en cas que no siga compatible amb el sistema de reg, es retirarà i destinarà a un altre lloc.

L’adhesió al programa és voluntària però s’ha de fer mitjançant inscripció prèvia a través de la Clau, el correu mediambientalzira.es o al telèfon 96 245 92 69 abans del 30 d’abril. Una vegada rebuda la sol·licitud, els tècnics estudiaran la ubicació de la parcel·la i es posaran en contacte amb els interessats per planificar el servei que millor s’ajuste a les necessitats del propietari.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-marc-2020_md_48458250_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari