L’Ajuntament es reuneix amb els col·lectius de gent gran per a reprendre activitats

Hui es commemora el Dia del Major. Una jornada en la qual des de l’Ajuntament s’enceta una sèrie de reunions amb els col·lectius de gent gran per a reprendre activitats que es suspengueren durant la pandèmia.

La Regidora de Serveis Socials, Marina Mir, enceta estes reunions per tal de conèixer de primera mà quina és la seua situació i consensuar la realització d’activitats que els permeten recuperar la vida respectant les limitacions a què obliga l’emergència sanitària. Hui assistiran a este encontre els portaveus de les associacions de jubilats Antonia Cerdà i Pedro García, i el dimarts vinent es reunirà amb l’associació Júcar. Marina Mir.

L’Ajuntament vol consensuar amb els més majors “una oferta diversa i heterogènia d’activitats per a tot l’any”, i també els informarà de diverses xarrades que tindran lloc este mes d’octubre i que estan dirigides a la població més gran. En este sentit, des de Serveis Socials es s’oferiran alternatives que donen prioritat l’ús de l’espai públic obert i l’entorn urbà, que ofereixen més garanties per a evitar el risc de nous contagis.

Deixa un comentari