L’Ajuntament habilitarà noves parcel·les de cultiu comunitari a l’Hort de Ros

La Junta de Govern Municipal ha aprovat el projecte de construcció de noves parcel·les d’hort comunitari a l’Hort de Ros, dins del Pla D’inversions 2020-2021 de la Diputació de València.

Este projecte dona continuïtat a la iniciativa de l’Hort de Redal, i Hort de Ros. En total, ja s’ha posat a l’abast de la ciutadania una superfície de 3500 m2, que alberga 27 horts de 60 m2 cadascun bancals i disposats per a la cessió temporal als ciutadans d’Alzira per al cultiu propi. El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, preveu que esta ampliació donarà lloc a entre 10 i 12 noves places d’hort.

Com en la primera fase de l’Hort, parlem d’espais ubicats en la part posterior al Parc de la Graella, en la zona confrontada amb l’Escola de Tabal i Dolçaina a peus de la Muntanyeta de Sant Salvador d’Alzira.

La utilització de parcel·les d’hort comunitari ha estat molt demandada des de l’inici del projecte. Fa només tres mesos tingué lloc el sorteig de les últimes tres parcel·les a l’Hort de Ros al que es van presentar 28 persones. D’esta primera fase encara queden, per tant, persones en llista d’espera per accedir a una de les noves places d’hort comunitari.

Deixa un comentari