fbpx

L’Ajuntament i Escoles Solidàries enceten un programa de col·laboració amb Amèrica del Sud

Compartix la notícia

L’ajuntament d’Alzira treballa a hores d’ara en un projecte de caire educatiu i solidari que pretén apropar experiències educatives entre els nostres docents i els de les poblacions agermanades a Amèrica del Sud. L’objectiu és enriquir-se mútuament i construir ponts entre les dos comunitats educatives, que si bé estan molt allunyades físicament, compateixen les mateixes inquietuds.

Hondures, Guatemala o El Salvador seran les poblacions on els nostres docents passaran un període d’un mes per fer un intercanvi d’experiències educatives. Es tractat d’un projecte impulsat per Escoles Solidàries que pretén fomentar la cooperació entre els docents de diferents llocs del món.

La regidora de Cooperació, Leticia Piquer que s’ha reunit hui, junt a l’alcalde Diego Gómez, amb Escoles Solidàries, es reunirà també la setmana que ve amb el president de la Mancomunitat per parlar del finançament d’este programa que preveu compartir despeses entre l’administració comarcal, la local i els docents que també assumiran un 20% de les despeses. La regidora de Cooperació assegura que la vessant educativa i solidaria és molt important per  a l’equip de govern i per això dedicaran una partida al pròxim pressupost.

Compartix la notícia

Deixa un comentari