fbpx

L’Ajuntament instal·la un nou punt automàtic per a fer tràmits amb el DNI, NIE o passaport

Compartix la notícia

El dispositiu, anomenat CLAUdia, està ubicat a l’entrada de la Casa de la Cultura i, de moment, només pot expedir certificats d’empadronament i de convivència, dos dels tràmits més sol·licitats, segons afirmen des de l’Ajuntament.

Este nou dispositiu permet que la ciutadania puga tramitar sense cues en el mateix horari que la Casa de la Cultura, que s’ha ampliat de 8:00 a 22:00 hores, de dilluns a dissabte. L’accés als serveis subministrats pel caixer ciutadà es farà fent ús del DNI, NIE o passaport, que ja porta incorporat el xip mitjançant el qual la màquina identifica l’usuari.

Segons han explicat des de la Regidoria de Modernització, des de la instal·lació del primer dispositiu, ara fa un any, ja s’han portat a terme més de 1600 tràmits sense atenció presencial. En un futur, es pretén que CLAUdia evolucione per a la prestació automàtica de rebuts, abonament de multes municipals, sol·licitud d’instal·lacions municipals o inscripció a cursos, entre altres tràmits. L’objectiu és apropar l’administració a la ciutadania. Escoltem la regidora de Modernització, Letícia Piquer, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-22-desembre-2020_md_62795525_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari