fbpx

L’Ajuntament intentarà no pagar vora 3 milions d’euros

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira, amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de l’oposició, aprovà anit incoar un procediment perquè es revise d’ofici un conveni que l’Ajuntament va subscriure amb el Grup Suñer el 5 de desembre de 2013. En ell, el consistori, presidit per Elena Bastidas, reconeixia un deute al grup de 2’2 milions d’euros. L’equip de govern actual pretén que es declare nul el conveni per no haver de fer front a eixa quantitat. El Grup Suñer guanyà un contenciós basant-se amb eixe conveni i demana els 2’2 milions més interessos mentre que l’Ajuntament ha elevat recurs al Suprem.

En els anys 90, la família Suñer va elaborar un PAI en la zona de l’avinguda dels Esports i va realitzar la cessió de terrenys. Quan en 2001 es fa càrrec la UCA de la reparcelació, se’ls reclamà una sèrie de terrenys ja que constava registrat el sol lucratiu però no el sol dotacional.
Després de l’assessorament d’un expert en Dret administratiu que ha recabat l’ajuntament, s’ha trobat una errada que permetia la revisió de l’acte administratiu. Així ho explicava anit la regidora d’Urbanisme, Sara Garés en l’informatiu:

      informatiu-migdia-1-d-octubre-2020_md_57332289_wp_1
Ir a descargar

Foto: Levante-EMV

Compartix la notícia

Deixa un comentari