fbpx

L’Ajuntament ja ha començat a pagar les ajudes a autònoms

Compartix la notícia

Des d’ahir s’ha començat a fer efectiu el pagament de les ajudes destinades a la reactivació econòmica d’Alzira.  En total ja s’han pagat més del 20% de les ajudes per un import màxim de 400 € cadascuna. Els beneficiaris rebran l’ingrés al compte bancari que van facilitar en el moment de la sol·licitud.

Cal recordar que esta ajuda municipal és una de les primeres que es paguen amb l’objectiu de dinamitzar i impulsar l’economia local de manera immediata.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el passat 27 de maig una ampliació de 100.000 € de la dotació pressupostària d’esta ajuda a proposta de l’alcaldia que se sumava als 305.000 € inicials. Han estat al voltant de 1.100, els comerços i negocis que han demanat esta ajuda dirigida a treballadors autònoms destinada a la reactivació econòmica en el municipi d’Alzira i compatible amb les ajudes de la Generalitat Valenciana publicades el passat mes d’abril. La comissió de baremació  continuarà esta setmana amb la revisió de sol·licituds per a comprovar l’adequació als requisits i determinar la quantia segons les condicions particulars d’acord a les bases de la convocatòria i el nombre de sol·licituds.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-16-juny-2020_md_52114910_wp_1

Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari