L’Ajuntament paralitza la subvenció al Consell de la Joventut davant factures encara impagades

L’Ajuntament d’Alzira ha paralitzat la subvenció al Consell de la Joventut davant la presentació de factures impagades de diferents anys i que s’han presentat per justificar la subvenció que dona l’administració local.

Diferents proveïdors reclamen el pagament de factures per valor de poc més de 200 euros que s’havien presentant com a justificant per a rebre la subvenció anual de 6500 euros que l’Ajuntament atorga al Consell de la Joventut. Segons explica l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la Regidora de Joventut s’ha reunit amb la presidenta del Consell Amparo Heidi Camarasa del Partit Popular, i el pròxim dilluns dia 14, finalitzarà el termini que li ha concedit la regidora, mitjançant un requeriment per escrit, perquè resolga els pagaments pendents.

Gómez ha evitat fer qualsevol valoració política i assegura que de moment es tracta només d’un assumpte administratiu. 

Per la seua banda, Amparo Heidi Camarasa ha publicat un comunicat oficial  on assegura que no ha comés cap frau i que la culpa és de l’actual sistema de subvenció que arriba a l’any següent i obliga a utilitzar part dels 6.500 euros a fer front a despeses corrents con la connexió a Internet. D’altra banda assegura que està disposada  a fer-se càrrec de 150 euros que des quadren els comptes del Consell de la Joventut.

Deixa un comentari