fbpx

L’Ajuntament promociona el valencià en els campus esportius

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira promociona l’ús del valencià als esports amb el repartiment de 250 gorres entre els participants dels campus esportius. Les gorres tenen inscrit el lema de la campanya que s’anomena “El valencià en moviment” i que pretén fomentar l’ús de la nostra llengua també en l’àmbit dels esports i a més, protegir del sol els esportistes.

En concret, s’han repartit 150 gorres al campus multiesport, 90 al de la UD Alzira i 30 al campus de pilota valenciana. Entre els xiquets i xiquetes dels tres campus també s’han sortejat 6 lots de llibres en valencià. Els encarregats de realitzar el repartiment han estat els voluntaris del SERVAL i la regidoria de cultura que a més, ho han fet amb la música de fons d’una xaranga.

A més, dins del campus Multi Esport es realitzen jocs tradicionals valencians com per exemple el sambori, conillets a amagar o la trompa, entre molts altres. Jocs que, segons el regidor de cultura Alfred Aranda també formen part de la cultura valenciana i que ajuden a mantindre viva la nostra identitat.

Escolta l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-7-juliol-2020_md_53375078_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari