L’Ajuntament realitza un tractament contra el mosquit tigre en zones d’acumulació d’aigua

L’Ajuntament realitza un nou tractament mensual contra el mosquit tigre. Des d’este dimecres i fins a hui s’estan revisant els embornals i zones d’acumulació d’aigua del nucli urbà. Es tracta d’una campanya de prevenció en els mesos amb temperatures més altes, quan proliferen estos insectes.
Des de la regidoria de Sanitat es treballa per previndre la presència de mosquit tigre amb una programació periòdica de fumigacions. Estes mesures es centren sobretot en zones en possible estancament d’aigua. Una mesura que recomanen a més a la població que seguisca. Per evitar estos insectes hi ha que evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada i mantindre els nivells de clor adequats a piscines, així com protegir zones amb aigua com pous o aljubs amb mosquiteres.
La regidora de Sanitat Gemma Alós també ha recordat que en cas de detectar la presència de mosquits tigre cal posar-se en contacte mitjançant la bústia de la ciutadania a la Clau o enviant un correu electrònic a sanitat@alzira.es. Al correu caldrà indicar en quina zona s’han vist estos insectes.

Deixa un comentari