L’Ajuntament recorrerà la sentència del Suprem que anul·la la subrogació dels treballadors d’empreses públiques

L’Ajuntament d’Alzira recorrerà la sentència del Suprem que anul•la la subrogació dels treballadors de les empreses públiques Alzira Ràdio i la piscina municipal. Una decisió avalada per la majoria de grups polítics del consistori que ahir suscrigueren una moció presentada per Ciutadans a la que finalment s’adheriren els grups del govern.
Amb esta proposta votada a favor per tots els grups del consistori i l’abastenció de Vox, l’Ajuntament es compromet a esgotar totes les vies possibles per a defendre la subrogació dels treballadors d’estes dos ex-empreses públiques.
L’equip de govern contempla seguir la via judicial i presentar un recurs al Tribunal constitucional, a més de no descartar recorrer al Tribunal europeu.
Esta sentència venen arran la presentació per part del contenciós obert per la Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana, sota el mandat del Pp contra l’acord de l’Ajuntament d’assumir els treballadors d’estes dos empreses públiques, que s’haqueren de dissoldre per llei. Per part del partit popular, que també va votar a favor de la moció, es va considerar incidir en altres vies per assumir els treballadors, si finalment falla la via judicial.
El partit socialista, per la seua part, recorda que esta situació no es donaria si la Delegació de govern no haguera presentat un contenciós contra una decisió de l’Ajuntament d’Alzira, unànime.
Per la seua banda, vox que es va abstindre en la votació, va demanar al govern que explicara com va a garantir la subrogació dels treballadors, tenint en compte que ara està en pleit.

Deixa un comentari