L’Ajuntament revestix els baixos de 10 fanals amb protectors per evitar la corrosió

La regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira ha procedit a revestir els baixos de 10 fanals amb protectors especials, per tal d’evitar la corrosió de la xapa d’acer, especialment castigada per les constants deposicions d’orines dels gossos, i que podria provocar un perill si el fanal acaba caient en la via pública.
En esta nova fase de manteniment dels fanals s’ha actuat als carrers Pere Morell i Riola. Amb esta actuació ja s’han reparat més de 100 fanals amb este sistema a Alzira.
Els materials emprats són resines que s’apliquen per sistema d’injectat mecànic en un motle a la base del fanal.
El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual ha manifestat que es tracta de protegir els fanals que encara no han sigut afectats per l’erosió i es reforcen aquells que mostren un avançat desgast el seu ancoratge per a evitar que acaben caient
ORINS FAROLES 1 F. PASCUAL
L’edil apunta que es continuarà treballant en successives fases en més fanals del nucli urbà, encara que demana als propietaris de gossos que contribuïsquen al manteniment dels fanals en la via pública intentant evitar que el gos orine en la base dels fanals.

Deixa un comentari