L’Alborxí, Tirant lo Blanc i Enric Valor, guardonats en els Premis d’Innovació Educativa i Foment Lector d’Alzira

Alzira lliurà ahir els XXIV Premis d’Innovació Educativa 2022 i el XVII Premi de Foment de la Lectura, amb la col·laboració de la Fundació Bromera. Uns premis que enguany han tingut una gran representació alzirenya ja que tant el CEIP l’Alborxí com Tirant lo Blanc i l’escola d’adults Enric Valor han estat premiats.

Els Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira van nàixer com un estímul a l’experimentació educativa. Amb el temps i el treball conjunt d’institucions públiques i privades, han evolucionat en modalitats que, a hores d’ara, compten amb una personalitat i una trajectòria pròpies. Enguany, el premi en la categoria d’educació infantil i primària ha sigut per a l’Alborxí, pel projecte ‘Volem alt i lliures’. En la categoria de secundària, ha guanyat el projecte ‘Tallem el fil de la por’ que ha presentat l’institut Blasco Ibáñez de Cullera. I en la categoria d’educació especial i EPA, el guardó ha sigut compartit entre el projecte ‘Club de lectura fácil’ que ha presentat el centre d’educació especial de Godella i el projecte presentat per l’escola d’adults alzirenya ‘Coeducació en l’escola d’adults’. Amb estos guardons, es vol premiar l’esforç de la comunitat educativa i encoratjar el treball dels professionals.

En el cas del premi de foment lector, el guardó està convocat des de la regidoria de Cultura i la Fundació Bromera. El primer premi, valorat en 800 euros, va ser per a ‘Llegir ens fa lliures’ del Col·legi d’Educació Infantil i Primària Lluís Vives d’Ontinyent, projecte coordinat per Enriqueta Mollà; i el segon premi, de 600 euros, per a ‘Versos en verd’ del Centre d’Educació Infantil i Primària Tirant Lo Blanc d’Alzira.

Deixa un comentari