fbpx

L’alcalde analitza la permanència en fase 0Àudio 

Compartix la notícia

Alzira, junt amb gran part del territori Valencià s’ha quedat a les portes de passar  a la fase 1 de la desescalada. I és que 7 de cada 10 valencians esperàvem hui poder ampliar les activitats quotidianes d’acord amb la nova realitat. L’alcalde no es mostra convençut de que no estiguem preparats, però demana prudència i responsabilitat per poder avançar en els pròxims dies.

Diego Gómez s’ha mostrat crític davant l’anunci fet divendres pel govern central, ja que les dades de la passada setmana mostraven d’una desescalada favorable, però finalment no va ser així i la nostra zona es va quedar en fase 0, que va dissipar tota possibilitat de poder reunir-nos en grups de fins a 10 persones o acudir a bars i restaurants amb la distància de seguretat i l’aforament limitat. Gómez ha lamentat la situació que viuen els negocis.

Tot i no mostrar-se d’acord amb la decisió demana responsabilitat i prudència a tota la ciutadania, ja que al seu parer es tracta de remar tots a una tant individualment com col·lectivament i no relaxar-nos amb el distanciament social.

L’alcalde també ha anunciat que demà ja es podran tramitar les ajudes directes de 300 euros pera  autònoms i negocis locals per fer més fàcil l’engegada després del confinament.

Escolteu l’entrevista mantinguda com cada dilluns en El dia per davant.

      primeres-ajudes-als-negocis-a-final-mes_md_50921155_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari