fbpx

L’alcalde d’Alzira anunciarà en 15 dies noves mesures laborals i econòmiquesÀudio 

Compartix la notícia

Alzira continua adaptant-se a les circumstàncies creades per l’estat d’alarma i ja es prepara per celebrar el primer plenari telemàtic el pròxim dimecres, 29 d’Abril. A més, treballa en un nou paquet de mesures, que s’anunciaran en quinze dies, per completar les que es donaren a conèixer divendres passat.

L’Ajuntament ha posat tots els recursos disponibles al servei de la ciutadania amb diferents plans d’emergència per a serveis socials, però també en matèria laboral i econòmica. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, anunciava divendres mesures per un valor de 700mil euros, però també explicava que el Consistori es veia obligat a demanar un crèdit de 6 milions d’euros, per no paralitzar el funcionament del mateix, mentre dure l’estat d’alarma i no es puga reprendre l’activitat habitual.

D’altra banda, com a docent, Gómez ha valorat molt positivament l’anunci de què en una setmana els xiquets podran eixir de casa de manera controlada, ja que l’estat d’alarma provocat pel coronavirus marcarà un abans i un després a les seues vides i, segons apunta, “caldrà plantejar-nos com serà l’educació dels més menuts a partir d’ara”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-d-039-abril-2020_md_50230391_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari