fbpx

L’alcalde d’Alzira fa una valoració de l’entrada d’Alzira a la fase 1Àudio 

Compartix la notícia

Alzira ha entrat hui en la Fase 1 de la desescalada i això suposa que podem gaudir, amb totes les precaucions, d’algunes de les coses que hem trobat a faltar, com reunir-nos en grups de menys de 10 persones o tornar a seure en les terrasses de bars i restaurants i visitar amics i familiars sense eixir de la província.
Els xicotet comerç també ha obert de nou les portes als clients, ja sense la necessitat de cita prèvia, però sempre amb l’aforament controlat, i l’esport a l’aire lliure també és ja possible a les instal·lacions municipals. Biblioteques, la Clau, l’Arxiu Municipal i el MUMA també tornen a obrir a un terç de la seua capacitat, així com els llocs de culte i els soterraments, que a partir de hui poden acollir fins a 15 persones.
Encara haurem d’esperar per poder tornar al cementeri, el poliesportiu de Tulell i el parc de l’Alquenència per qüestions de protecció i higiene. Així ho ha explicat a Alzira Ràdio, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez:
Pel que fa a les activitats d’oci que més hem trobat a faltar , especialment durant el confinament total, està l’esport i passejos amb xiquets i poder gaudir de les terrasses dels bars, que a partir de hui tornen a obrir, però sempre respectant les restriccions horàries.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-maig-2020_md_51150309_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari