fbpx

L’alcalde d’Alzira informa quines són les activitats considerades essencials

Compartix la notícia

Davant la publicació del nou Reial decret se suspenen totes les activitats que no són essencials en este moment, és a dir, l’obra i totes les activiats relacionades , així com totes les feines que no posen en risc el funcionamnet correcte de la sanitat o l’alimentació  de la població a partir de hui.

En l’espai d’esta casa “Consultan’s”, el asesor Christian Coll ha especificat quines són les activitats que sí que seguirán, per resultar totalment necessàries per a l’activitat sanitària.

Pel que fa als milers d’expedients de regulació d’ocupació que s’han posat en marxa en les dos últimes setmanes, Coll ha explicat que hi ha una diferència important entre les activiatts que han quedat prohibides, com ara l’hostaleria, i les que es veuen obligades a parar com a conseqüència de l’estat d’alarma. Ja que els primers no han d’abonar nómines, ni cuotes de Seguretat Social i els treballadors passen a cobrar directament de l’atur. Però en el segon cas, sí que s’han d’abonar les cuotes a la Seguretat Social, el que pot suposar una important càrrega per a les empreses.

A nivell local, hui s’ha publicat un nou Ban d’Alcaldia que informa de les activitats considerades com essencials, entre les quals estan els transports, l’alimentació, les sanitàries, les gestories o els mitjans de comunicació. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, també ha informat que se suspèn el canvi d’estacionament mensual fins a l’1 de juny, així com la campanya de celebració d’aniversaris dels xiquets i xiquetes, per la prohibició d’activitats no essencials.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-30-marc-2020_md_49437471_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari