L’alcalde d’Alzira presenta davant la consellera de justícia un informe amb els principals danys produïts per les pluges

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha presentat davant la consellera de justícia, Gabriela Bravo, un informe amb els principals danys que han produït les pluges a la nostra ciutat. En concret, Alzira ha patit perjudicis, sobretot, als edificis municipals, les zones verdes, els camins rurals, els paratges naturals de la Murta i la Casella i els col·legis. L’alcalde també sol·licita a la conselleria l’obra del canal interceptor per a millorar el drenatge a la zona de les Basses.

I és que la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, des de la l’àmbit d’Emergències del seu departament, s’ha reunit este matí amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Ribera Alta, la Ribera Baixa i l’Horta Sud afectats per les pluges de la passada setmana. La reunió s’ha dut a terme en l’Ajuntament de Benifaio i de manera presencial amb els pobles més afectats: Alzira, Sueca, la Pobla Llarga, Alcúdia, Cullera, Gavarda i Benifaió. La resta de pobles han participat de manera telemàtica. Escoltem l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-12-novembre-2020_md_60316351_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari