fbpx

L’alcalde d’Alzira reunix virtualment la Junta de Portaveus per donar informacióÀudio 

Compartix la notícia

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, informa l’oposició de la situació sanitària a Alzira i les actuacions previstes en matèria social, laboral, comercial i econòmica . Està prevista la creació d’una oficina d’atenció als afectats per la crisi del coronavirus, que possiblement estiga ubicada en IDEA.
En primer lloc, Gómez va informar que la situació sanitària està controlada però, malauradament, hi ha cinc persones ingressades per COVID-19 a l’hospital, procedents de la residència Solimar i la municipal Guerriller Romeu.
D’altra banda, ha informat que al llarg del dia d’ahir dimarts i hui dimecres s’han repartit les mascaretes als usuaris de transport públic i als taxistes, per part de la Policia Municipal i Protecció Civil, seguint les instruccions oficials de la Delegació del Govern. També s’han repartit a les persones que treballen a Serveis Socials i a aquells que estan en situació de risc.
Pel que fa a les ajudes rebudes per part d’altres administracions, l’alcalde ha comunicat que de moment únicament han arribat 300.000 € de la Diputació, per fer front a la situació i a les noves necessitats, sanitàries, socials i econòmiques.
En l’àmbit social, s’ha informat que aquelles famílies que estan en situació d’emergència econòmica i que han rebut una ajuda municipal al mes de març, la mantindran durant el mes d’abril.
En matèria educativa, l’Ajuntament d’Alzira té previst adquirir 20 tauletes tàctils amb targeta wifi per als xiquets d’aquelles famílies amb pocs recursos, segons el llistat facilitat pels tècnics d’Educació. Unes tauletes s’afegiran a les 172 que enviarà la Conselleria d’Educació a l’alumnat indicat pels centres educatius.
Per a acabar, va comunicar que al llarg de la setmana s’estudiaran les propostes sobre estos i altres temes que arriben dels diferents partits polítics. La pròxima reunió de la Junta de Portaveus serà el dia 21 d’abril.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-15-d-039-abril-2020_md_50043225_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari