fbpx

L’alcalde d’Alzira va participar ahir en el Fòrum de Mancomunitats de la FVMP

Compartix la notícia

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va estar ahir present a la reunió de creació d’un Fòrum de Mancomunitats de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). La finalitat del fòrum fou la creació d’una comissió que treballe conjuntament pels serveis de cada municipi perquè els grans puguen ajudar els menuts i hi haja una visió de cooperació directa.

Un total de 39 mancomunitats de les 52 que hi ha a tot el país formen part de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. La possibilitat de treballar de manera conjunta en benefici dels ciutadans és la finalitat que té la creació d’una comissió de treball, formada per representants de totes les mancomunitats. En la reunió, celebrada ahir, cada mancomunitat va proposar una sèrie d’idees per començar a treballar de manera conjunta. Escoltem l’alcalde d’Alzira i president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies Diego Gómez.

Cal recordar que Alzira forma part de la Mancomunitat de la Ribera Alta, una de les més importants, formada per 35 municipis amb una població de més de 220.000 habitants.

Compartix la notícia

Deixa un comentari