fbpx

L’alcalde d’Alzira viatja als països on l’Ajuntament col·labora amb Escoles Solidàries

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira i l’ONG Escoles Solidàries continuen amb el projecte de caràcter educatiu i solidari que pretén apropar experiències entre els nostres docents i els de les poblacions agermanades a Amèrica del Sud. L’objectiu és enriquir-se mútuament i construir ponts entre les dos comunitats educatives, que si bé estan molt allunyades físicament, compartixen les mateixes inquietuds. Per això, esta setmana l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Cooperació , Leticia Piquer, han viatjat als tres països per conèixer de primera mà el treball que desenvolupen.

Hondures, Guatemala o El Salvador són les destinacions on els nostres docents passaran a l’estiu un període d’un mes per fer un intercanvi d’experiències educatives. Es tracta d’un projecte impulsat per Escoles Solidàries, que pretén fomentar la cooperació entre els docents de diferents llocs del món. Este programa treballa per a enriquir-se, compartint experiències i maneres de viure que fan comprendre millor el funcionament d’este món.

La regidora de Cooperació, Leticia Piquer, junt amb l’alcalde, Diego Gómez, assegura que la vessant educativa i solidària és molt important per a l’Equip de Govern i per això han dedicat una partida al pressupost d’enguany. Ella ens ha explicat l’experiència que viu estos dies a Amèrica del Sud.

Compartix la notícia

Deixa un comentari