L’alcalde es reuneix amb els empresaris de la zona de Materna per l’ampliació del barranc de la Casella

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez es va reunir ahir amb els empresaris de la zona de Materna davant la preocupació per la futura solució per ampliar la capacitat del barranc de la Casella. La solució d’enderrocar el pont de Xàtiva no agrada a les empreses ubicades en la carretera que unix Alzira i Carcaixent.
La Confederació Hidrogràfica del Xúquer té previst ampliar la capacitat del barranc de la Casella, així com desviar l’actual confluència del Barxeta amb el riu Xúquer per a facilitar l’accés de les aigües pluvials que arreplegue el canal Interceptor dels barrancs i minimitzar l’impacte de les inundacions. Així sols restaria resoldre el coll de botella que suposa l’actual pont de Xàtiva per on només passen 70 m3/s. La seua ampliació elevaria a 480 m3/s el cabal de les aigües. Una vintena d’empresaris del polígon industrial demanaren a l’alcalde que no l’elimine i exposaren diverses alternatives que no aïllen estes empreses ubicades a la carretera CV-41.
L’alcalde d’Alzira s’ha compromès a fer una pròxima reunió amb els empresaris i els tècnics. L’objectiu és compatibilitzar la solució per la inundabilitat d’Alzira amb un bons accessos per a estes empreses, entre elles la cooperativa La Agrícola.

Deixa un comentari