L’alzireny Álex Gadea, nou fitxatge de la 13a temporada de La que se avecina

L’actor alzireny Álex Gadea dóna vida a Alonso en la nova temporada de La que se avecina, que s’estrena esta nit en obert a Telecinco. La série arriba a la seua tretzena temporada amb canvis significatius. Entre les noves incorporacions al repartiment, Álex Gadea interpreta Alonso, la nova parella de Maite “la Cuqui”.

Gadea havia participat anteriorment en comèdies com Ciega a citas o Historias de Alcafrán. La seua incorporació a La que se avecina suposa l’entrada a un projecte consolidat en el temps i entre l’audiència. Ell mateix assegura que el departament de guió de la série fa un treball excel·lent perquè coneix a la perfecció els personatges, que están molt ben definits. Creu que la série treballa amb un humor incisiu que fa crítica de la societat més actual.

Els primers tres capítols d’esta nova temporada de La que se avecina ja estan disponibles en Amazon Prime. Recordem que esta nit a les 22:50 s’emetrà en obert a Telecinco el primer capítol, amb Álex Gadea interpretant el personatge d’Alonso.

Deixa un comentari