L’alzireny Arnau Bataller, nominat als Goya per la música original de la pel•lícula Mediterráneo

La música d’Arnau Bataller entre les nominades als Premis Goya. El músic alzireny Arnau Bataller ha estat nominat als màxims guardons del cinema espanyol per la banda sonora de la pel•lícula Mediterráneo. Bataller compositor de bandes sonores, va fent historia amb esta primera nominació de la seua dilatada trajectòria al món del cinema.

Bataller ha creat moltes bandes sonores de series de televisió com Polseres vermelles o pel•lícules internacionals com Un dia perfecto.

En esta ocasió, Bataller ha posat música a la pel•lícula Mediterraneo, una història real sobre com va nàixer el Open Arms, quan un grup de socorristes no van poder quedar-se impassibles davant les terribles imatges que arribaven dels refugiats a Grècia del 2015 i van decidir anar allí a ajudar en tot el que pogueren.

La música de 25 pel•licules, vuit sèries de televisió avalen el treball del músic alzireny afincat a Barcelona que ja ha estat distingit amb més de 15 premis, entre ells el Premi de l’associació internacional de crítics de músics de cinema per la millor bs original per a televisió.

Ara sols cal esperar a que s’aclarisca el dubte en la Gala dels Goya del pròxim 12 de febrer.

Deixa un comentari