fbpx

L’alzireny José Escandell dirigix l’orquestra simfònica European al Teatre Principal d’Ourense

Compartix la notícia

Escandell va dirigir l’únic concert de la gira amb els millors músics de diverses orquestres europees, però, també, amb músics de la Societat Musical d’Alzira que el van poder acompanyar i amb el tenor Néster Martorell que es va formar al cor Societat Musical d’Alzira.

L’esdeveniment musical es va dur a terme el passat diumenge, 3 de gener. L’orquestra simfònica European està formada pels millors músics de Moldàvia, Ucraïna, Bielorússia, Romania i Espanya; i té una dilatada trajectòria internacional en la interpretació de concerts de temporada de Nadal. Ha realitzat gires en molts països europeus, principalment França, Alemanya, Suïssa, Bèlgica, Noruega, Espanya i Dinamarca.

José Escandell, director de la banda Jove d’Alzira durant 22 anys i fundador del cor, va assistir com a director convidat i va dirigir als musics internacionals en un conjunt de grans obres musicals de la familia Strauss, Verdi i Tchaikovski, entre d’altres. Escoltem com ha valorat la seua experiència en l’informatiu:

      informatiu-migdia-8-gener-2021_md_63644258_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari