L’alzireny José Requena, candidat a Cavaller Espanya com a representant de la Comunitat Valenciana

L’alzireny José Requena es disputa esta setmana ser el Cavaller d’Espanya. Un títol de bellesa masculina que el d’Alzira disputarà com a representant de la Comunitat Valenciana.

Oviedo és la ciutat que acull durant esta setmana el concurs de bellesa i protocol Dama i Caballero de Espanya. Alli és troba Jose Requena, un jove empresari alzireny que arriba a este concurs després de ser elegit Cavaller de la Comunitat Valenciana. Requena, consumat futbolista, ha compatibilitzat la seua trajectòria al futbol i al Futbol sala d’Alzira amb la seua faceta d’empresari d’oci nocturn. Ara assumix el nou repte, un concurs de bellesa i protocol que substituix l’anterior Mister Espanya. Jose Requena és la primera vegada que es presenta a un concurs d’estes característiques, de fet ha estat preparant-se durant sis mesos. Esport, dieta i estètica són les principals assignatures, tot i que també compta saber desfilar i les actituds davant el públic. Requena considera que participar-hi, pot obrir-li moltes portes. José Requena.

L’alzireny junt a altres 41 participants de tota Espanya es troben a Oviedo durant esta setmana realitzant diverses proves de passarel·la i modelatge i serà el pròxim dissabte 25 quan tindrà lloc la final.

Deixa un comentari