fbpx

L’alzirenya Mai Hidalgo mostrarà a la Universitat de València els seus treballs Mineral Wood

Compartix la notícia

Esta vesprada l’artista alzirenya Mai Hidalgo mostrarà a la Universitat de València els seus treballs Mineral Wood Il·lustrats. Una exposició que pretén arreplegar en il·lustracions el sentiment de cada viatge i la passió per aprendre coses noves que només tenim quan som xiquets.

La mostra es realitzarà esta vesprada a les 18:00 a la facultat de filologia, traducció i comunicació on l’artista mostrarà als presents el seu treball que a mode il·lustratiu en acrílic i estilogràfica té l’objectiu d’apropar al públic eixe sentiment de goig i descobriment que naix en cada viatge i cada ciutat nova que visitem.

Mai Hidalgo és també una de les organitzadores de la III Jornada d’il·lustració de la ciutat d’Alzira que la setmana que ve, coincidint amb la quarta edició d’art al carrer, emplenarà de pintura, color i música els carrers de la nostra ciutat. Una cita artística per a la que la ciutat ja es prepara amb l’engalanament de zones com la transformació artística del pont de Xàtiva o el projecte d’intervenció artística de la redona enfront del mateix pont que començarà este dilluns.

A més els recordem que ja està obert el termini per a formar part de la 4a edició de la campanya Este Comerç Sona Festa. Fins el pròxim divendres 20 de setembre els comerços de la ciutat poden inscriure’s per formar part d’esta ruta artística de comerços que pretén fer d’Alzira una gran galeria d’art on siguen els comerços els aparadors dels artistes.

Els comerços que estiguen interessats en què el seu aparador forme part d’esta exposició d’art al carrer, haurà de remetre les dades al correu electrònic adl@idea-alzira.com, telefonant al 962455101 o enviant un Whatsapp al 667 910 853.

Compartix la notícia

Deixa un comentari