L’AMA de la Vall d’Aigües Vives festeja el seu 5é aniversari

L’associació medi ambiental de la Vall d’Aigües Vives festeja dissabte el seu 5é aniversari. I ho fa amb la presentació oficial de el Permabosc, un espai que permet la recuperació de la biodiversitat en la vall de la Barraca i que du endavant esta associació en un espai de 13.000 metres quadrats cedits per l’Ajuntament d’Alzira.

El Permabosc serà dissabte l’escenari per a la celebració del 5é aniversari de l’associació medi ambiental de la Vall d’Aigües Vives. Una associació que va nàixer arran l’incendi que va patir la zona al 2016 i que planteja nombroses activitats per recuperar la biodiversitat a l’àrea. Una tasca que es veu ara reforçada amb la creació i manteniment del permabosc. Gilles Denans és el portaveu.

I, precisament, a fomentar la biodiversitat estan enfocades les activitats proposades per a l’aniversari de l’associació medi ambiental. Els més menuts, tot i que també els adults, estan convidats a participar als tallers de creació de menjadors per ocells o caixes niu de salamanqueses. Col·lectius com Interpreta Natura o Llavorem han volgut acompanyar l’associació al seu 5é aniversari proposant activitats per al dissabte. De 9h del matí a 13.30h, al permabosc de La Barraca.

Deixa un comentari