L’ampliació del Barranc de la Casella estarà present als Pressupostos Generals de l’Estat

La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira ha mostrat la seua satisfacció per la partida de cinc milions que el pressupostos general de l’estat tindrà per a l’ampliació del Barranc de la Casella. Finalment, va ser una esmena d’Esquerra Republicana als pressupostos la que ha permés la inclusió d’esta partida.

El treball realitzat per la Federació d’Associacions de Veïns tocant a totes les portes per a posar solució a la inundabilitat d’Alzira ha tingut els seus fruits. Segons explica el portaveu de la Federació, Voro Pérez, Esquerra Republicana condiciona el seu vot favorable als pressupostos espanyols a que s’incloguera esta partida.

L’esmena inicial d’esta formació política era consignar els 26 milions que demanava la Federació, finalment es va reduir a cinc milions. Són cinc milions que s’assignaran a la Generalitat Valenciana, que té competència en carreteres, i estaran destinats a actuar en el pont de Xàtiva, pont que provoca l’estretament del barranc. L’esmena d’Esquerra Republicana va rebre el suport de tots els partits polítics representats al l’Ajuntament d’Alzira excepte Vox.

Segons Pérez, la importància d’esta esmena és el fet que encara que siguen únicament cinc milions d’euros, s’obri una partida al pressupost per a donar solució a les inundacions provocades pel barranc de La Casella.

Deixa un comentari