L’àrea clínica de Respiratori de l’Hospital de la Ribera rep el premi Top 20

L’àrea clínica de Respiratori de l’Hospital Universitari de la Ribera ha rebut el prestigiós premi Top 20, basat en objectius de qualitat, funcionament i eficiència.  A més, l’Hospital d’Alzira ha estat nominat  en la categoria de Gestió Hospitalària Global.

Estos premis, que enguany han celebrat la seua 23a edició, estan organitzats per IQVIA Healtcare i les seues bases fundacionals es basen en una participació voluntària, anònima i gratuïta. El Programa avalua als centres sobre la base d’una série d’indicadors de qualitat, adequació de la pràctica clínica i eficiència, reconeixent així la labor dels hospitals participants amb els millors resultats. En esta edició han participat 168 centres hospitalaris de tota Espanya, tant públics com privats.

Així, després de més de 20 anys de funcionament, el Programa ‘Hospitals Top 20’ està totalment consolidat en l’entorn sanitari espanyol i és molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries.

El lliurament del reconeixement ha tingut lloc en la seu de la Fundació Pau VI a Madrid i ha sigut recollit per la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Liliana Fuster.

Deixa un comentari