L’àrea sanitària de la Ribera incorporarà 360 professionals durant l’estiu

El departament de Salut de la Ribera incorporarà este estiu 360 professionals al departament d’infermeria que durant este estiu treballaran tant a l’hospital d’Alzira com als centres d’atenció primària en els mesos d’estiu. Es per això que s’ha fet un curs en línia perquè tots ells coneguen l’àrea sanitària i el seu funcionament.
L’objectiu del Curs d’Acollida és el de formar, informar i orientar els professionals que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, per a facilitar el seu procés d’incorporació. El curs ha estat destinat als infermers, tècnics de cures auxiliars d’Infermeria, tècnics superiors, fisioterapeutes, matrones i zeladors.
D’esta manera, dels 360 professionals que s’incorporen este estiu, el 43% treballarà en el Departament de Salut de la Ribera per primera vegada i per a ells s’ha disposat la realització d’este Curs. A més de nocions de riscos laborals i seguretat clínica, també han tingut el primer contacte amb el maneig dels sistemes informàtics de l’hospital. Esta formació es completarà durant les pròximes setmanes amb l’aprenentatge de l’ús de la història clínica del centre hospitalari.

Deixa un comentari