L’Associació Amics de la Murta recull més d’11.000 firmes

L’Associació Amics de la Murta va presentar el dijous passat a l’Ajuntament d’Alzira més d’11.000 firmes en defensa de La Murta i una moció per a constituir una Fundació Municipal que la gestione i finance. A més aquestes firmes presentades per registre d’entrada s’han entregat per exigir a les administracions finançament per a executar els plans de Prevenció d’Incendis, recentment aprovat per l’Ajuntament d’Alzira i el de consolidació i Restauració de les Ruïnes del Monestir fet per la Universitat de València baix la direcció de la doctora Marina Sender.

Cal recordar que, abans de les eleccions municipals, directius d’Amics de la Murta, van aconseguir el suport de tots els partits que es presentava i que ara, segons expliquen, una vegada publicats els resultats electorals, han contactat amb tots els partits que han obtingut representació per fer-los entrega del document de la Moció.

L’entrega de les firmes i la resolució de la moció es tractaran en el proper plenari.

Així explicava el president de l’organització Amics de la Murta Xavi Blasco, com i per què va sorgir esta iniciativa de l’arreplegada de signatures:

Ir a descargar

 

Imatge Riberaexpress

 

Deixa un comentari