L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Alzira organitza una setmana d’actes

Amb motiu de la celebració del dia Internacional de l’Alzheimer Alzira acollirà a partir de divendres una setmana carregada d’esdeveniments organitzats per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Alzira. En els actes organitzats s’informarà de la malaltia i es conscienciarà la ciutadania sobre la importància de l’acompanyament i cures dels malalts i el suport dels familiars.
La setmana de l’Alzheimer arrancarà este divendres amb tallers i convivència de socis i usuaris a la Casa Blava i seguirà dilluns i dimarts de la pròxima setmana amb les jornades de portes obertes a la seu de l’associació. Dimecres 18 de setembre de 9 a 13 s’ubicaran taules informatives a l’avinguda Lluís Súñer i el vestíbul de l’Hospital de la Ribera i a les 16 es presentarà a l’associació el llibre Revelant mocions de Maria Puig Granell.
El dijous 19 de setembre nova jornada de taules informatives al carrer Hort dels Frares i el divendres a l’Hospital de la Ribera Jornades sobre l’envelliment Saludable i Resolució del Concurs de Relats Breus sobre l’Alzheimer. La setmana d’actes acabarà divendres amb taules informatives a les portes del Carrefour.
Des de la Regidoria de Sanitat han explicat que es tracta d’una iniciativa imprescindible per donar suport a les famílies alzirenyes que pateixen esta malaltia, a més d’oferir ajuda i acompanyament.
(foto Arxiu)

Deixa un comentari