L’Associació Empresarial d’Alzira implementa un Pla de Seguretat per al Polígon Albalat Tisneres

La Associació Empresarial d’Alzira està implementant el Pla de Seguretat en el Polígon Industrial carretera Albalat Tisneres. Ahir es va impartir la primera formació als responsables de seguretat de les zones industrials de la ciutat.
Amb la col•laboració de l’empresa Segurinter, des de 2019 es van començar a avaluar les amenaces, reconèixer els factors que afavorixen o perjudiquen la seguretat, prendre mesures preventives i d’emergència i minorar o eliminar els efectes d’estes amenaces. Ahir, es va impartir un curs de formació als responsables de seguretat del conjunt de les zones industrials d’Alzira animant a actualitzar i revisar els protocols de seguretat existents per fer-los més eficaços en cas d’emergència.
També es va informar que la pròpia Associació Empresarial disposa d’una ferramenta informàtica on es poden facilitar les dades a les forces de seguretat i bombers, de manera que es puga actuar ràpidament. Lokinn, que és el nom d’esta aplicació, és gratuïta i la poden emprar totes les empreses de les zones empresarials que ho demanen. Tan sols hi ha que accedir, registrar-se i bolcar la informació de l’empresa.

Deixa un comentari