fbpx

L’Associació Empresarial d’Alzira reivindica la connexió amb l’AP-7 a Isabel Bonig

Compartix la notícia

L’Associació Empresarial d’Alzira reivindica la connexió amb l’AP-7 a la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, que s’ha compromès a demanar-la al Congrés dels Diputats. Així ho ha explicat en roda de premsa en la seua visita a Alzira per a reunir-se amb l’Associació Empresarial. Bonig ha aprofitat la visita a la nostra ciutat per a reiterar el seu compromís amb els problemes de col·lapse del Departament de Salut de la Ribera i ha proposat la construcció d’un altre centre hospitalari a la Ribera Baixa.

La líder popular ha assegurat que l’Hospital de la Ribera ha empitjorat el seu funcionament amb la gestió pública. Bonig demana la protecció del personal laboral amb un conveni col·lectiu, que s’amplie el pàrquing del centre hospitalari i que s’obriga definitivament la planta de pre-ingresos. Encara que estes esmenes van ser desestimades en Comissió, es tornaran a presentar en el plenari, ha assegurat Bonig.

Els empresaris de la Ribera, a més de la connexió amb l’AP-7, han reivindicat, davant Isabel Bonig, la necessitat de més formació professional especialitzada que els permetria contractar més persones que pogueren realitzar funcions específiques en l’empresa. A esta petició, Bonig proposa la col·laboració públic-privada. Una altra de les preocupacions que els empresaris han manifestat és la de la pujada d’impostos. Escoltem Isabel Bonig en l’informatiu:

      informatiu-migdia-17-desembre-2020_md_62574211_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari