L’associació mediambiental Murta i Casella posa hui el punt i final a la Setmana del Medi Ambient

Esta vesprada es farà la cloenda a les 19:30 amb el tancament de l’exposició sobre emergència climàtica que està exposada des del dia 10.

Tres dies després d’esta inauguració, membres de l’associació mediambiental estigueren fent una xicoteta plantació d’arbres a la Muntanyeta, els quals seran cuidats per ells mateixos durant l’any per intentar que no muiguen com ha passat en anteriors plantacions. Salva Iñigo va presentar la reedició actualitzada del llibre Flora de la Murta en un auditori de la Casa de la Cultura ple. Este diumenge s’ha realitzat una neteja de la Muntanyeta del Salvador i dimarts, l’enginyer forestal Ferran Dalmau parlà sobre els inconvenients de la construcció d’una macroplanta fotovoltaica a les muntanyes del realenc de Carcaixent, que també tindria una afecció a la nostra ciutat.

El president de l’associació, Salva Iñigo, ha fet un balanç positiu de totes les activitats. Iñigo es va alegrar que no hi haguera tanta brutícia a la Muntanyeta com podien esperar, tot i que es tragueren 15 bosses, i anuncià la campanya de conscienciació que faran entre els més menuts.

Deixa un comentari