L’Associació Murta-Casella analitza la xarxa de carrils bici de la Ribera

La nova associació Murta-Casella enceta el curs amb una conferència al voltant dels carrils bici. Hui, la Casa de la Cultura acollirà esta conferencia a càrrec de Paco Tortosa, coincidint amb la proposta aprovada en els pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana.

L’associació mediambiental Murta Casella es posa en marxa amb la finalitat de defensar el patrimoni mediambiental alzireny i conscienciar els més joves perquè les generacions futures conserven disfrutar de les muntanyes que ara tenim. En este sentit, les activitats que proposa van encaminades a la conscienciació i al coneixement del medi natural alzireny. Despús-demà la conferencia versarà sobre els carrils-bici, unes vies molt importants per al coneixement del medi natural. Així ho explicava el portaveu de l’associació, Ruben Pastor.

Des d’esta associació es projecten activitats com xarrades i exposicions cada mes i a banda de realitzar rutes botàniques en la Murta i la Casella. Una de les propostes que té esta associació que presidix Salva Iñigo és establir contactes amb associacions d’altres poblacions de la Serra de les Agulles, ja que no es pot posar portes a la muntanya i d’esta manera treballar conjuntament per les nostres muntanyes.

Deixa un comentari